|
GyIK
• Keresés • Belépés |
Fórum szabályok
A fórumban tilos mindennemű kereskedelmi tevékenység propagálása, vagy folytatása. Továbbá, kereskedelmi egységek (fegyverszaküzletek) reklámozása.
Szerző |
Üzenet |
Caution
titkos ügynök
|
 Re: GÁZPISZTOLY
A fórumot megtámadták egy Orosz IP címről, a helyreállítást csak úgy lehetett elvégezni, hogy több regisztráló, és hozzászólás eltűnt. A bejutott felhasználók ki lettek törölve, ide írni nem tudtak.Csatolmány:
fórum 1.JPG [96.85 KiB]
Még senki sem töltötte le.
_________________ Jeckel professzor megkérdezte,miért lőttem azonnal a fürdőszobában lévő emberre.Ugyanis csak egy pszichológiai tesztről volt szó. Azt válaszoltam, azért, mert túl öreg vagyok órákig vitatkozni valakivel.Ezért lövök. Ez az egyetlen erősségem, a sorssal szemben.
|
2022.06.10. 20:54 |
|
 |
Caution
titkos ügynök
|
 Re: GÁZPISZTOLY
A tegnap előtti eltűnt felhasználónak, a nevére nem emlékszem. A kérdésére azt mondanám, önvédelmi célra mindenképpen revolvert vegyen, mert a jelenleg gyártásban lévő félautómata pisztolyok megbízhatatlanul működnek, kivéve a Röhm RG 88-as, azokon belül a Török gyártmányok pedig leginkább sehogy.
Az újabb gyártású HW 37, és HW 88, revolverek megfelelő minőségűek, és megbízhatóan működnek, a régebbieknek sok hibája volt. Ebben a sorrendben ajánlanám, HW 88, HW 37, Alfa 020, Röhm RG 89, Umarex Detective Special.
_________________ Jeckel professzor megkérdezte,miért lőttem azonnal a fürdőszobában lévő emberre.Ugyanis csak egy pszichológiai tesztről volt szó. Azt válaszoltam, azért, mert túl öreg vagyok órákig vitatkozni valakivel.Ezért lövök. Ez az egyetlen erősségem, a sorssal szemben.
|
2022.06.10. 21:10 |
|
 |
|